+31 (0)6 5327 5644 info@clavion.nl

Links

De zingende toren
De Zingende Toren is zowel beeldend kunstwerk als bijzonder muziekinstrument.  De toren is ontstaan vanuit een beeldende kunstopdracht bij de Cultuurcampus Vleuterweide, in het kader van de 1,5%-regeling Leidsche Rijn. 

Koninklijke Eijsbouts
Klokkengieterij Eijsbouts (voluit: Koninklijke Eijsbouts Klokkengieterij en Fabriek van Torenuurwerken b.v.) is een klokkengieterij en uurwerkfabriek te Asten.

Beiaardschool Amersfoort
De Nederlandse Beiaardschool is opgericht in 1953 in Amersfoort. Sinds de oprichting in 1953, hebben meer dan 250 studenten hier gestudeerd; bijna de helft daarvan uit het buitenland. Ze zijn verantwoordelijk voor het overgrote deel van de 182 carillons in Nederland, en bekleden functies in vele andere delen van de wereld. Het is de enige plaats ter wereld waar het vak Beiaard wordt gegeven tot op het hoogste niveau, dat van Master of Music.

Beiaardschool Mechelen
De Koninklijke Beiaardschool, Internationaal Hoger Instituut voor Beiaardkunst, is een onderdeel van het Deeltijds Kunstonderwijs (DKO) met een gespecialiseerd leerplan. Stad Mechelen is de inrichtende macht.  De school is vervlochten met de mondiale beiaardcultuur en heeft diverse samenwerkingsverbanden.

Museum fur Zeit Rockenhausen
Tijd voor de tijd Onder dit motto vinden we de aanpak en achtergrond die heeft geleid tot de oprichting en verdere ontwikkeling van het Museum of Time – in aanvulling op het herstel en het behoud van de oude-time instrumenten. Wij, de Vrienden willen door middel van ons museum de bezoekers bewust maken van de tijd.